Welkom

Overgewicht

In Nederland kampt ruim 55% van de mannen en 50% procent van de vrouwen met overgewicht. Er is sprake van overgewicht als je lichaamsgewicht risico’s oplevert voor je gezondheid. Overgewicht vergroot de kans op o.a. diabetes, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Bij overgewicht is het in ieder geval belangrijk niet nóg zwaarder te worden. Of er in jouw geval sprake is van overgewicht, is eenvoudig na te gaan met de Body Mass Index.

Afvallen

Gewicht verliezen kan het beste door gezond en minder calorierijk te eten. Daarnaast is het belangrijk voldoende te bewegen. Slapendslank kan je helpen, door een goed dieet voor je samen te stellen en een persoonlijk bewegingsplan voor je te maken. Om te voorkomen dat de kwijtgeraakte kilo’s er na het afvallen weer snel bijkomen, schrijf ik gevarieerde diëten voor die niet te veel afwijken van het ‘gewone’ eetpatroon. Het bijkomende voordeel hiervan is, dat je met de rest van het gezin kunt blijven mee-eten, en dat je geen aparte maaltijden voor jezelf hoeft klaar te maken.

Op gewicht blijven

Om op gewicht te blijven, is het niet nodig echt te lijnen. Wel is het belangrijk erop te letten dat het eten niet teveel calorieën bevat, regelmatig te bewegen en tijdig maatregelen te nemen als dat nodig is.

Slapend Slank werkt op basis van diverse actieve bestandsdelen, waaronder L-Carnitin. L-Carnitin is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijke rol speelt bij uw vetverbranding en stofwisseling. De actieve bestandsdelen verbeteren uw vetverbranding en stimuleren uw spijsvertering.

Slapend Slank is dus geen dieet! U eet gewoon 3 keer per dag, net als anders. Hierdoor krijgt u namelijk uw voedingsstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft. Hierdoor valt u op een gezonde manier af.

Echter tijdes de kuur wordt uw vetverbranding gestimuleerd zodat u vetreserves aan zult gaan spreken en dus het overtollig vet zult gaan verbranden. Omdat u zowel tijdens als na de kuur hetzelfde voedingspatroon behoudt wordt het jojo-effect vermeden!

Hoe werkt de Slapend Slank Slankheidskuur?

Wondermiddelen bestaan niet, ook Slapend Slank is geen wondermiddel. De basis begint bij een goed voedingspatroon. Dat wil zeggen dat u een juist voedingspatroon dient te hebben, waarbij u 3 maal daags en voedzame maaltijd nuttigt en 3 maal daags een gezond tussendoortje neemt.

Is dit het geval maar wil het overgewicht niet verdwijnen dan is African mango wellicht een ideaal product om uw een vetverbranding een boost te geven. Met behulp van de handleiding volgt u de kuur waarbij u 3 keer per dag Slapend Slank een half uur voor de maaltijd inneemt. Dit is voldoende om uw vetverbranding te stimuleren en overtollig vet te verbranden.

Wat zit er in de Slapend Slank Slankheidskuur?

Slapend Slank gaat door terwijl u slaapt. Maar liefst 15% van uw vetverbranding vindt plaats tijdens uw slaap dankzij L-Carnitin en de overige actieve bestandsdelen van de kuur:

Ingredienten (per capsule):

L-Carnitin (25 mg),
L-Lysine (50 mg),
Lecithine (50 mg),
Vit. B6 Pyridoxin (4 mg),
Cholin(e) Complex (500mg),
Inositol (250 mg),
Methionin (100 mg),
Linolzuur (100 mg),
Oliezuur (25 mg),
Lever (10 mg),
Kelp (10 mg).