Afvallen en je gezondheid verbeteren met groene shakes

Zometeen, na de vakanties, willen veel mensen weer afvallen. Wat nu een hele trend is, en goed werkt, zijn groene smoothies! 

Blijvend en gezond afvallen met groene Smoothies

Er zijn vele manier om af te vallen; veel sporten, diëten waarbij je niets mag eten en bijvoorbeeld afvallen met shakes. Veel van deze methodes werken niet, of zijn niet blijvend. Ook kosten ze vaak zoveel moeite dat je deze methodes niet vol houdt. Hulp bij afvallen is dan ook echt nodig.

Nieuw trend

Nu is er een nieuwe trend voor de methode afvallen met shakes! De shakes zijn hier groene smoothies, een smoothie gemaakt van bladgroente en fruit. En je kunt er niet alleen mee afvallen, maar ook nog eens je gezondheid verbeteren! Meestal in diëten met shakes, zijn de shakes wel vullend, maar smaken ze slecht en zitten er weinig van de voedingsstoffen in die je dagelijks nodig hebt. Hierdoor ontstaan er eetbuien, waardoor je het dieet niet volhoudt, of na het afronden van het dieet wordt het behaalde resultaat hierdoor weer teniet gedaan. Doordat de groene smoothies veel voedingstoffen bevatten die je lichaam nodig heeft, en daarnaast ook goed vullen, vraagt je lichaam niet om meer.

Hierdoor is het veel makkelijker vol te houden, en ook is het eenvoudig in je levenststijl op te nemen. Je krijgt dagelijks veel meer vitamines en mineralen binnen, waardoor je naast het afvallen ook nog veel fitter wordt. En in ons tegenwoordig zo drukke leven onstaan er al snel lichamelijke klachten, welke met de smoothies ook verminderd kunnen worden. Ook zijn deze shakes erg lekker. Wanneer je het boekje met recepten hebt, kun je deze ook aanpassen naar je eigen smaak. Zolang je er maar op let dat de basis hetzelfde blijft.